Luc Belaire

Het assortiment van Luc Belaire combineert druiven van zeldzame kwaliteit met vakmanschap dat alleen te vinden is bij een familiebedrijf als die van Luc Belaire. De vijfde en zesde generatie wijnmakers zetten de tradities voort die hun voorouders begonnen zijn toen ze hun deuren openden in 1898. Eerst in de stad Montagny-les-Beaune, in het hart van de Bordeaux regio, en een paar jaar later in Salon de Provence, aan de Côte d’Azur.

  • Naam: Luc Belaire
  • Categorie: Sparkling Wine
  • Herkomst: Frankrijk, provence
  • Alcohol Percentage: 12,5%
  • Perfect Serve: Serveer het in een champagneglas

Luc Belaire Assortiment:

LUC BELAIRE ROSÉ

Afkomstig uit de Provence, te midden van steden als Nice, Monaco en St. Tropez. Een delicate blend van Syrah – Cinsault en Grenache druiven. Kenmerkend zijn de fijne mousse, de intense kleur en het aroma van rijp fruit zoals o.a. aardbeien en zwarte bessen.

Download productsheet

LUC BELAIRE ROSÉ FANTOME

De exclusieve luminous editie van Belaire Rosé met ingebouwde LED verlichting.

Download productsheet

LUC BELAIRE LUXE

Een bruisende blanc de blancs gemaakt van handgeselecteerde Chardonnay druiven uit de Bourgogne. Kenmerkend is de perfecte balans tussen de verfrissende aroma’s van kamperfoelie, perzik en abrikoos met een subtiel zoetje dat de frisheid mooi afrond.

Download productsheet

LUC BELAIRE LUXE FANTOME

De exclusieve luminous editie van Belaire Luxe met ingebouwde LED verlichting.

Download productsheet

Luc Belaire Gold

Luc Belaire Gold is blend uit de Bourgogne die bestaat uit handgeplukte Chardonnay en Pinot Noir druiven. Kenmerkend zijn hinten van perzik, peer en brioche met een verfrissend lichte, droge afdronk.

Download productsheet