Freixenet

‘s Werelds beroemdste cava, vooral bekend om haar kwaliteit en de iconische zwart matte fles. Freixenet is jouw partner voor als je iets te vieren hebt, hoe groot of klein dit ook is.
  • Naam: Freixenet
  • Categorie: Cava
  • Herkomst: Penedés, nabij Barcelona, Spanje
  • Alcohol Percentage: 12%
  • Perfect Serve: IJskoud in een mooi cavaglas

Freixenet Assortiment:

FREIXENET CORDÓN NEGRO BRUT

Een aangename en karakteristieke cava met een verfrissende smaak in de iconische, mat zwarte fles.

 

FREIXENET CARTA NEVADA SEMI SECCO

Een klassieke cava met een heldere kleur met een hint van goud. Fris en aangenaam voor de neus. Elegant bloemig met frisse appel en subtiele citrusnoten.

 

FREIXENET CORDÓN ROSADO BRUT

Een aangename, sprankelende en karakteristieke rosé cava. De smaak is fris en licht, zacht en aangenaam door de karakteristieken van rood fruit.

 

FREIXENET LEGERO

Alcoholvrij.

 

FREIXENET ELYSSIA Pinot Noir

De smaak is fruitig, rijp, aantrekkelijk en aanlokkelijk met een prachtig gebalanceerde zuurgraad die uitmond in een lange uitgebalanceerde afdronk.

 

FREIXENET ELYSSIA GRAN CUVEE BRUT

Een soepele mousserende wijn die langzaam complexer wordt door de smaak van rijp fruit in combinatie met frisse zuren die uitmonden in een lange uitgebalanceerde afdronk.

 

More about Freixenet

  • Freixenet is meer dan 150 jaar geleden ontstaan in het Spaanse plaatsje Sala. Tegenwoordig is Freixenet de nummer 1 producent van mousserende wijnen wereldwijd. Net als 150 jaar geleden, staat in de hedendaagse productie kwaliteit en vakmanschap voorop. Zo worden alleen de beste druiven gebruikt voor de productie en wordt elke fles volgens ‘methode traditionelle’ geproduceerd. En dit loont, want jaarlijks winnen de cava’s van Freixenet mooie prijzen in internationale wijncompetities.
Terug naar het overzicht