CREATING FANS FOR BRANDS

A Brand New Day staat voor een eigen manier van brand building. We gaan heel gericht te werk om precies in het hart van de doelgroep merkfans te creëren: consumenten die een merk volledig omarmen en een rotsvaste merkvoorkeur ontwikkelen. Zo creëren we meerwaarde in elk kanaal en zorgen we voor ‘bar calls’ in horeca en ‘brand calls’ in retail. Met een langetermijnstrategie zorgen we voor extra omzet vandaag en nóg meer brand loyalty morgen.

IEDER KANAAL VERDIENT EEN UNIEKE AANPAK

Merken bouwen vereist tegenwoordig een multi-disciplinaire aanpak. Onze merkprogramma’s zijn op maat gemaakt voor ieder verkoopkanaal. Het verkoopteam zorgt voor de perfecte executie in horeca, op evenementen en op de winkelvloer.

Thinking about drinking

Je geniet pas echt onbegrensd als je je eigen grenzen kent. Dat geldt voor liefhebbers net zo zeer als voor A Brand New Day. Als één van de leidende partijen in de markt, nemen we onze verantwoordelijkheid heel serieus.

Naar STIVA

Logistiek

Bij A Brand New Day houden we van merken en merken bouwen. Daar zijn we goed in, dus richten we ons volledig op marketing en sales. Voor een vlekkeloze logistiek vertrouwen we op de specialisten van BSB (Beer & Selected Beverages) uit Etten-Leur.

Naar BSB