Lyre's

Lyre’s voortreffelijke assortiment alcoholvrije spirits is met hartstocht gemaakt. Het is het resultaat van een jarenlange zoektocht om het onmogelijke mogelijk te maken - jou de vrijheid geven om je lievelingsdrankje te drinken zoals jij het wilt. Geen simpel alcoholvrij alternatief, maar een uitgebreide keuze aan alcoholvrije spirits zodat je op elk moment intens kan genieten. ......................................................................................................................................................................................................................... Inmiddels heeft Lyre’s wereldwijd 400 awards gewonnen en is hiermee de ‘most awarded non-alcoholic spirit in the world’.
  • Naam: Lyre's
  • Categorie: Alcoholvrije spirit
  • Herkomst: Australië
  • Alcohol Percentage: Alcoholvrij
  • Perfect Serve: In cocktails of mix

Lyre’s Assortiment:

Lyre's American Malt

Typische en eigentijdse smaken van een zachte Bourbon. Lyre’s spirits boots je niet zomaar na, ze hebben hun eigen karakter als premium, alcoholvrije drank.

 

 

Lyre's Dry London

Het alcoholvrije alternatief voor Gin. De aroma’s van jeneverbes en citroen en tonen van peperbes zorgen voor warmte en een aangename droge afdronk. Perfect voor een G&T 0.0%

 

Lyre's Dark Cane

Donkere Rum 0.0.%. Met zachte aroma’s van karamel, fudge, vijgen en geroosterde noten. Tonen van esdoorn en vanille zorgen voor een mooie balans. Heerlijk in de mix met cola.

 

Lyre's Amaretti

Amaretto zonder alcohol. Met tonen van amandel, pittige kruiden en vanille. De suikers en de lichte bitterheid die amandelen van nature hebben zijn perfect in balans.

 

Lyre's Coffee

Premium koffielikeur die zich kenmerkt door aroma’s van espresso, karamel, geroosterde noten en fijne kruiden. Tonen van vanille zorgen voor de perfecte balans. Alcoholvrij genieten.

 

more About Lyre's

  • De naam en het logo van Lyre’s zijn geïnspireerd op de Australische ‘Lyrebird’, een vogel die bekend staat als ‘s werelds grootste imitator.
  • Lyre's is de meest bekroonde alcoholvrije sterke drank ter wereld.
  • Lyre's is ook nog eens vegan en laag in calorieën.
Terug naar het overzicht