White Claw

White Claw Hard Seltzer, sparkling water met alcohol. White Claw is de nummer 1 Hard Seltzer in de US met een marktaandeel van 66% en is vanaf augustus verkrijgbaar in de Nederlandse supermarkten! Een frisse combinatie van bruiswater, natuurlijke fruitsmaken en 4,5% alcohol. 95 calorieën per blik en verkrijgbaar in de varianten: Natural Lime, Raspberry en Black Cherry. . De Nederlandse consument kiest steeds bewuster als het aankomt op alcoholische versnaperingen. Minder zwaar dan bier, wat spannender dan wijn en minder zoet dan premixen. Met White Claw Hard Seltzers vullen we het gat in het huidige aanbod.
  • Naam: White Claw
  • Categorie: Hard Seltzers
  • Herkomst: Amerika
  • Alcohol Percentage: 4.5%
  • Perfect Serve: Ready to drink

White Claw Assortiment:

White Claw Natural Lime

Sparkling water met alcohol en een vleugje natuurlijke limoen. De frisse smaak van Natural Lime kan niet worden genegeerd. Elke slok heeft een onmiskenbaar fris limoenaroma met een lichte verfrissende smaak.

Download productsheet

White Claw Black Cherry

Sparkling water met alcohol en een vleugje zwarte kers brengt de scherpte en zoetheid van een rijpe zomerkers naadloos in evenwicht. Het is de perfecte introductie tot de verfrissende smaak van White Claw Hard® Seltzer.

Download productsheet

White Claw Raspberry

Sparkling water met alcohol en een vleugje framboos.  Een frisse zoetheid vermengd met een zure ondertoon zorgt voor een delicate zoete smaak. Geniet vandaag nog van de zoete, maar toch scherpe smaak van White Claw® Hard Seltzer Raspberry.

Download productsheet