Monin

Ontdek eindeloos veel mogelijkheden met het grootste merk in premium siropen voor professioneel gebruik. Wereldwijd het grootste assortiment in smaken, met naast siropen ook fruitpurees, toppings en frappé’s.

  • Naam: Monin
  • Categorie: Siropen
  • Herkomst: Bourges, Frankrijk
  • Perfect Serve: Basis voor diverse cocktails, theeën, smoothies en fruit punches

Muddle de limoen met de Monin Mojito Mint siroop in een groot glas. Voeg flink wat crushed ice toe. Giet 40ml Angostura rum in het glas en voeg de muntblaadjes toe. Top af met Badoit. Goed doorroeren. Garneer met een takje munt.

Freshy Mojito

met Monin Mojito Mint

20ml Monin Mojito siroop
3 partjes limoen
crushed ice
40ml Angostura rum
munt blaadjes
Badoit rouge

Monin Assortiment:

Le Sirop de MONIN Pure Cane sugar

Gemaakt van 100% pure rietsuiker en gefilterd water. Een mooie basis voor diverse cocktails, theeën, smoothies en fruit punches.

Download productsheet

Le Sirop de MONIN Elderflower

Een authentieke, geurige vlierbloesemsiroop met een aantrekkelijke, frisse en sappige smaak.

Download productsheet

Le Sirop de MONIN Falernum

Een subtiele, gebalanceerde mix van specerijen waarin het zure van citroen gecombineerd wordt met toetsen van zachte amandel.

Download productsheet

Le Sirop de MONIN Grenadine

De meest gebruikte en diverse smaakmaker in klassieke bar mixologie. Naast cocktails, een favoriet ingrediënt in mocktails, soda’s en lemonade.

Download productsheet

Le Sirop de MONIN Strawberry

Eén van de eerste siropen in het Monin portfolio. Lekker in desserts, frisdranken maar bijvoorbeeld ook in milkshakes.

Download productsheet

Le Sirop de MONIN Cucumber

Een verfrissende en unieke smaak. Te gebruiken in Gin-Tonics’s, Martini’s, soda’s en iced teas.

Download productsheet

Le Sirop de MONIN Blackcurrant

De basis voor verschillende cordials en cocktails zoals de befaamde Kir royal. Daarnaast ook goed te gebruiken in soda’s, smoothies, lemonades, theeën en fruit punches.

Download productsheet

Le Sirop de MONIN Cloudy Lemonade

De ideale basis om een perfecte combinatie te vormen met de onderscheidende siropen van MONIN. Gemaakt van échte Siciliaanse citroenen. Authentieke smaak het hele jaar door!

Download productsheet

Le Sirop de MONIN Lime

Veel klassieke cocktails zoals de Gin-Tonic, Caipirinha, Margarita, Mojito en Cuba Libre gebruiken de scherpe, aromatische smaak van limoen.

Download productsheet

Le Sirop de MONIN Raspberry

Frambozen zijn heerlijk maar erg kwetsbaar bij vervoer. Met Monin frambozensiroop geniet je het gehele jaar van dezelfde voortreffelijke frambozensmaak.

Download productsheet

Le Sirop de MONIN Spicy Mango

Deze Monin siroop combineert zoete mango met pittige Serrano peper. Deze zoet/pittige combinatie is een unieke blend waarvoor je terug blijft komen.

Download productsheet

Le Fruit de MONIN Yuzu

Een uniek, alles-in-één concept. Geen gedoe met fruitsnijden. Met deze ‘ready-to-use’ fruitpuree van MONIN maak je in een handomdraai de lekkerste drankjes. Met Le Fruit de MONIN Yuzu haal je het beste van het Oost-Aziatische ingrediënt in huis. Deze exclusieve vrucht heeft een sensuele en verfrissende citrussmaak.

Download productsheet

Le Sirop de MONIN Coconut

Een veelzijdige siroop. MONIN Coconut past perfect bij andere exotische smaken, met name ananas. In ieder segment onderscheidend toe te passen bij de bereiding van Cocktails, Mocktails, Smoothies, Milkshakes en Desserts.

Download productsheet

Le Sirop de MONIN Elderflower

MONIN Elderflower siroop heeft een bloemig aroma, en een aantrekkelijke frisse en sappige smaak. Voeg MONIN Elderflower toe aan Champagne, als ingrediënt in een cocktail (bijvoorbeeld Hugo) of mixen met vruchtensap voor aromatische zomerse drankjes.

Download productsheet

Le Sirop de MONIN Passion Fruit

Voor de smaak van de tropen voegt u het fruitige aroma en de zoetzure smaak van MONIN Passion Fruit-siroop toe. Heerlijk in cocktails, frisdranken, limonades, fruitpunches en smoothies. Combineert erg goed met andere exotische smaken zoals mango.

Download productsheet