Monin

Ontdek eindeloos veel mogelijkheden met het grootste merk in premium siropen voor professioneel gebruik. Wereldwijd het grootste assortiment in smaken, met naast siropen ook fruitpurees, toppings en frappé’s.

  • Naam: Monin
  • Categorie: Siropen
  • Herkomst: Bourges, Frankrijk
  • Perfect Serve: Basis voor diverse cocktails, theeën, smoothies en fruit punches

Monin Assortiment:

Cane sugar

Gemaakt van 100% pure rietsuiker en gefilterd water. Een mooie basis voor diverse cocktails, theeën, smoothies en fruit punches.

 

elderflower

Een authentieke, geurige vlierbloesemsiroop met een aantrekkelijke, frisse en sappige smaak.

 

Falernum

Een subtiele, gebalanceerde mix van specerijen waarin het zure van citroen gecombineerd wordt met toetsen van zachte amandel.

 

Grenadine

De meest gebruikte en diverse smaakmaker in klassieke bar mixologie. Naast cocktails, een favoriet ingrediënt in mocktails, soda’s en lemonade.

 

Strawberry

Eén van de eerste siropen in het Monin portfolio. Lekker in desserts, frisdranken maar bijvoorbeeld ook in milkshakes.

 

Cucumber

Een verfrissende en unieke smaak. Te gebruiken in Gin-Tonics’s, Martini’s, soda’s en iced teas.

 

Blackcurrant

De basis voor verschillende cordials en cocktails zoals de befaamde Kir royal. Daarnaast ook goed te gebruiken in soda’s, smoothies, lemonades, theeën en fruit punches.

 

cherry

Een volle, zoete kersensiroop. Een heerlijke zomerse siroop, te gebruiken in: cocktails, mocktails, soda’s, lemonades en frappé’s.

 

lime

Veel klassieke cocktails zoals de Gin-Tonic, Caipirinha, Margarita, Mojito en Cuba Libre gebruiken de scherpe, aromatische smaak van limoen.

 

Raspberry

Frambozen zijn heerlijk maar erg kwetsbaar bij vervoer. Met Monin frambozensiroop geniet je het gehele jaar van dezelfde voortreffelijke frambozensmaak.

 

spicy mango

Deze Monin siroop combineert zoete mango met pittige Serrano peper. Deze zoet/pittige combinatie is een unieke blend waarvoor je terug blijft komen.

 

Le fruit

Fruitpurees met minimaal 50% fruit als basis voor cocktails, mocktails, smoothies en alle andere recepten op fruitbasis. Te verkrijgen in 18 smaken.