Schweppes Selections

Tonics ontwikkeld door gerenommeerde mixologists. Speciaal gecreëerd voor de ultieme cocktail. De ongeëvenaarde intensiteit van de langst houdende bubbel laat je tot wel 30 minuten genieten van de perfecte mix. Zelfs de verpakking draagt bij aan de instandhouding van de kwaliteit. Alles in de receptuur is ontwikkeld om de spirit zo goed mogelijk naar voren te laten komen.
  • Naam: Schweppes Selections
  • Categorie: Mixers
  • Herkomst: Madrid
  • Perfect Serve: Schweppes is heerlijk met Bulldog Gin

Schweppes premium tonic is heerlijk in combinatie met de stoere Bulldog gin en een zeste van limoen.

Bulldog Gin
Schweppes Tonic

IJsblokjes
5 cl Bulldog Gin
15 cl Schweppes premium Tonic
Limoen zeste

Schweppes Selections Assortiment:

Original

Voor de Original Gin & Tonic. In deze formule vind je de talrijke en onnavolgbare bubbels van Schweppes Premium Mixer terug. De toets van limoen gaat wonderlijk samen met de smaak van jeneverbes, de basis van gin. De ideale mengeling voor verschillende premium alcoholische dranken. Dankzij de subtiele en discrete smaak komen de aroma’s van kwaliteitsalcohol optimaal tot hun recht.

 

Pink Pepper

Voor een pittige mix. Kenners die op zoek zijn naar nieuwe zintuiglijke ervaringen wagen zich aan Roze Peper, een kruid dat heel nauwkeurig bestudeerd is om het wezenlijke van sterke alcoholische dranken te laten floreren en er een licht rebelse toets aan te geven.

 

Orange Blossom & Lavander

Voor een florale mix. Maak plaats voor de aroma’s van subtiel bewerkte lavendel en oranjebloesem. De bloemige toets streelt je papillen en is het perfecte supplement voor droge gins. Een gin & tonic met een mediterraan kantje, die al zijn finesse vrijgeeft.

 

Hibiscus

De nieuwe tonic in het gamma Schweppes Premium Mixer onderscheidt zich door een subtiele fleurige en fruitige smaak en door een lichte roze tint die ons doet denken aan de kleur van de Hibiscus bloem. Deze plant, die al eeuwenlang gebruikt wordt in Azië, Afrika en de Caraïben, vormt de perfecte aanvulling voor een elegante en evenwichtige Gin Tonic met fleurige toetsen.

 

Ginger Ale

Subtiele gemberaroma’s & een verrassend frisse smaak.

 

Matcha

De nieuwe smaak van 2018. Matcha is groene thee uit Japan, met een zachte maar toch kruidige smaak.